Gumiabroncs, autógumi, felni, téli- és nyári gumi webáruház

Telefon: +36 1 257 2828 | | 1106 Budapest Jászberényi út 82/c.
Konvoy guminetszerviz.hu

Minden ami autógumi!

Autóklíma
Vásárlási feltételek, házhozszállítás
Szerelési díjak
Gyakori kérdések
Kapcsolat
Sebring FORMULA VAN+ WINTER 201

Sebring FORMULA VAN+ WINTER 201 gumiabroncs
A kép nagyításához klikkeljen a képre

Sebring Formula Van+ Winter 201 - a terhelhető kisteher gumiabroncs.

A termék főbb jellemzői: Megbízható, nagy teljesítményű kisteher gumiabroncs.
Kiemelkedő menetbiztonság és tapadás télies útviszonyok között. 
A Sebring valamennyi gumiabroncsát a világ egyik vezető gumiabroncs gyártójával közösen fejlesztik, a gyártás pedig Európában történik.
A "Made in Europe" minősítéssel garantált az ellenőrzött és minősített gyártási folyamat, valamint a termékek magas színvonala.
A Sebring gumiabroncsok a legújabb technológiával készülnek, korszerű profilokkal rendelkeznek, melyek kiemelkedő menettulajdonságokat biztosítanak.

SEBRING KÁTYÚGARANCIA, CSEREGARANCIA

A garancia a sérült, további használatra alkalmatlan gumiabroncsra vonatkozik, a vásárlástól számított 1 éves időtartamig. A garanciát csak a vásárlás helyén lehet érvényesíteni. A garancia érvényesítése a nem szándékos meghibásodásokra, nagyobb méretű, nem javítható defektek, menet közbeni ütések okozta sérülésekre, menet közben idegen tárgyak által okozott sérülésekre és rendőrségi jegyzőkönyvvel alátámasztott vandalizmus által okozott helyrehozhatatlan károkra terjed ki. A garancia nem vonatkozik: A gumiabroncs javítható sérülésére, a gumiabroncs elvesztésére vagy ellopására, használat okozta futófelület kopásra, a gumiabroncs szakszerűtlen szerelése vagy tárolása által keletkezett sérülésekre, valamint a sérült gumiabroncs használata által okozott károkra (a felnik illetve a saját jármű és/vagy más járműveknek okozott károk) és azon hibákra, amelyekre az általános reklamációs jogi követelések vonatkoznak (gyártási hibák stb.). A garanciális eljárás alkalmával a sérült abroncsot újra cseréljük, ami méretében és mintázatában és egyéb jellemzőiben megegyezik az eredetivel. Csak 1 db abroncs esetében vehető igénybe, függetlenül a vásárlás mennyiségétől. Ha az abroncs cserére szorul, a garancia a kerékszerelési munkadíjat nem tartalmazza!
 

Látogasson meg minket a facebookon!