Gumiabroncs, autógumi, felni, téli- és nyári gumi webáruház

Telefon: +36 1 257 2828 | | 1106 Budapest Jászberényi út 82/c.
Konvoy guminetszerviz.hu

Minden ami autógumi!

Autóklíma
Vásárlási feltételek, házhozszállítás
Szerelési díjak
Gyakori kérdések
Kapcsolat
Konvoy Kft. Autógumi, gumiabroncs árusítás (téli, nyári gumi), futómű- és felniszerviz

Cím: 1106 Budapest, Jászberényi út 82/c.
GPS koordináták:N 47°29'23", E 19°09'42"
Tel.: 1/257-2828, Fax: 1/700-2864
E-mail: info@guminetszerviz.hu
Nyitva tartás: hétköznap: 7:30-17:00 szombat: 8:00-12:00

Nyári gumi, téli gumi szerelését és egyéb szervizelési munkákat budapesti telephelyünkön végezzük, ahol megannyi kedvezményes szolgáltatással állunk kedves vevőink rendelkezésére.
Az utóbbi évek kedvelt típusai mellett a legújabb fejlesztésű nyári gumi és téli gumi abroncsokat is megtalálja kínálatunkban (pl. Michelin Primacy 3 nyári gumi, BF Goodrich g-Grip nyári gumi, Michelin Alpin A4 téli gumi, Pirelli Winter Sottozero Serie 2 téli gumi), és igény esetén szakmai tanáccsal segítünk a választásban.

Nyári gumi, téli gumi választás

Sokan úgy vélik, a nyári gumi kopása nem olyan meghatározó közlekedésbiztonság szempontjából, mint a téli gumié, hiszen a nyári gumikkal száraz, meleg időben közlekedünk. Sajnos, ez egyáltalán nem így van, nagyon is fontos figyelni a kopásjelzőket a nyári guminál is, mert a féktáv nyáron is jelentősen megnövekszik a kopott gumiabroncsok esetén és baleset lehet a vége! A nyári gumi – amely kifejezetten a 7 Celsius fok feletti viszonyokhoz lett kifejlesztve – az év nagyobb hányadában van használva, mint a téli gumi, hiszen kora tavasztól ősz végéig „teljesít szolgálatot”. Épp ezért, a nyári gumi cseréje sűrűbben esedékes, mint a télié, mert a fokozott használat miatt hamarabb kopik a futófelülete.

A téli gumi vásárlás akkor indokolt, ha kezdődik a téli szezon és a meglévő gumiabroncs garnitúra már elkopott. Ilyenkor sokan ugyanazt a márkát és típust szeretnék megvenni, hiszen az a bizonyos téli gumi már bevált az ő autójukhoz. Azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a gyártók évről-évre újabb, jobb mintázatú téli gumikat fejlesztenek ki, így ha a leghatékonyabb abroncsokat szeretnénk a téli közlekedéshez, nem érdemes ragaszkodni egy évekkel korábbi mintázatú téli gumihoz.

Nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi garanciával Szálszakadás, oldalfal sérülés, lepadkázta vagy defekt során tönkrement?
A KÁTYÚGARANCIA 1 éven át garantálja a biztonságot!

Mit kell tudni a KÁTYÚGARANCIÁRÓL?
Ismerkedjen meg vele ITT!


Autógumi minden típushoz: téli gumi, nyári gumi széles választékban, garanciával. Acélfelni, alufelni kereskedés és szerviz - Konvoy Kft.


Alufelnik
 

Látogasson meg minket a facebookon!